Олейник / скриншот

Про це повідомляє "112 Україна".

"Перед тим, як доставити мене в суд, з незрозумілих причин мене помістили в загальну камеру, де відбувають покарання. Зі словами: "Мусор, ти в'язав братву" на мене накинувся чоловік з наколками і здійснив кілька ударів в область голови. Я, відступаючи, щоб уникнути зіткнення, спіткнувся, впав, це не зупинило нападника і він здійснив кілька ударів. Працівники СІЗО, почувши бійку, відкрили двері", - заявив Олійник.

Читайте такожУ СІЗО сталося "зіткнення" патрульного Олійника з іншим ув'язненим - депутат

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, у Києві в ніч на 7 лютого патрульні поліцейські під час переслідування порушника правил дорожнього руху відкрили вогонь по BMW. Внаслідок загинув 17-річний юнак, який в компанії трьох інших чоловіків в нетверезому стані перебував в цьому авто. Столична прокуратура порушила за даним фактом кримінальну виробництво.

Читайте такожДо суду на розгляд апеляції на арешт поліцейського Олійника приїхали Аваков, Кличко, Деканоідзе

Патрульних поліцейських, які брали участь у переслідуванні автомобіля-порушника, відсторонили від виконання обов'язків до закінчення розслідування виробництва, а одному з них - Олійнику - пред'явлено звинувачення в перевищенні повноважень і умисному вбивстві підлітка. Печерський районний суд Києва заарештував його на два місяці. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков назвав арешт патрульного «спробою дискредитації поліції».

Читайте такожЧергова погоня зі стріляниною за п'яним водієм сталася у Києві

1 березня Голосіївський райсуд Києва обрав запобіжний захід водієві BMW Ростиславу Храпачевському - його відпустили під особисті зобов'язання.

2 березень суд відпустив поліцейського Олійника під цілодобовий домашній арешт.