novosti-n.org

Як повідомляє кореспондент УНІАН, Хоменко підозрюється у скоєнні злочину, передбаченого ст.365 Кримінального кодексу – перевищення службових повноважень.

Під час судового засідання адвокат поліцейського повідомив, що Хоменко є учасником АТО.

Як повідомляв УНІАН, раніше цей же суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном до 25 вересня ще одному фігуранту справи про вбивство жителя Кривого Озера – сержанту Кривоозерського відділу поліції Олександру Причипойді.

Відео дня

Читайте такожЗМІ назвали дату повторної експертизи тіла вбитого поліцейськими жителя Кривого Озера (відео)

Як повідомляв УНІАН, у ніч на 24 серпня під час затримання поліцейськими помер 32-річний житель Кривого Озера Олександр Цукерман. Як стверджують у поліції, померлий пручався, тому поліцейські застосували «заходи фізичного впливу та наручники». Згідно з даними судмедекспертизи, Цукерман помер від вогнепальних поранень.

Прокуратура Миколаївської області звернулася до Центрального райсуду Миколаєва з клопотаннями про обрання для трьох поліцейських, причетних до смерті чоловіка, запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Крім того, у справі про загибель жителя Кривого Озера у слідчих діях беруть участь ще троє поліцейських.