Фото УНІАН

9 вересня близько 18:30 до Дніпровського відділення поліції Кам'янського звернулась 36-річна місцева мешканка, яка повідомила, що її пограбували.

Як з’ясувалося, в цей час жінка поверталася додому. Біля будинку №34 по проспекту Металургів до неї підбіг невідомий чоловік, який зірвав у неї з шиї золотий ланцюжок. Після цього зловмисник втік в арку будинку.

Однак жінка встигла запам’ятати свого кривдника і детально описала прикмети поліцейським.

Відео дня

Через кілька хвилин по гарячи» слідах правоохоронці затримали чоловіка, який по прикметах був схожим на грабіжника, однак одягнутий в інший одяг. Жінка впізнала в ньому грабіжника.

Читайте такожВ Харкові заарештували чоловіка, який на мопеді грабував перехожих

Як потім встановили поліцейські, чоловік проживає поруч із місцем пограбування. Після злочину він пішов додому, перевдягнуся, прикрасивши себе щойно зірваним ланцюжком та направився до ломбарду, аби закласти прикрасу. В цей час він і був затриманий працівниками поліції.

Зловмисником виявився 25-річний громадянин Вірменіі, проживав в Кам’янському в лівобережній частині міста зі своєю дівчиною. Протягом місяця він промишляв тим, що зривав із ший жінок ланцюжки і здавав їх в ломбард.

За даним фактом відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж).

Наразі чоловіку повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.