У комісаріаті заявили, що щоденно займаються розшуком та доставкою призовників / фото УНІАН

На Львівщині від призову на військову строкову службу ухиляється 15 тисяч осіб. Більшість із них – у Львові. Про це під час брифінгу розповів львівський обласний військовий комісар Олександр Тіщенко, передає видання «Вголос». 

«Ми щоденно займаємося розшуком та доставкою призовників, які ухиляються від призову. У мене щоденно по місту Львову працює 8 екіпажів, – зазначив він. – У Львівській області великий призовний ресурс. А нам треба призвати 700 осіб. Не кожен піде служити, але прийти має кожен».

Також Тіщенко додав, що призов на строкову військову службу триватиме до 28 листопада. А повістки можуть вручати не лише за місцем проживання та праці, а й у громадських місцях.

Відео дня

Читайте такожРейд в нічному клубі Києва: всіх затриманих відпустили з повістками з військомату

«Закінчиться призов – всі ухильники, які є у м. Львові та у Львівській області, будуть висвітлені по прізвищах на нашому сайті», – резюмував обласний військовий комісар. 

Раніше УНІАН повідомляв, що уночі, 4 листопада, у центрі Львова правоохоронці влаштували облаву на призовників. Під час рейду у Львові нікого примусово не затримували, тільки вручили повістки.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка не бачить порушень в діях військових і поліцейських, які у центрі Львова провели рейд з метою виявлення юнаків-уклоністів від служби в ЗСУ.