Фото zt-rada.gov.ua

Житомирські школи продовжують оснащувати надсучасним обладнанням. Про це УНІАН повідомили у прес-службі Житомирської міської ради.

Як зазначається у повідомленні, новітнє  лабораторне обладнаня для кабінетів фізики  встановили у двох ліцеях міста за кошти  освітньої субвенції державного бюджету. Сьогодні його протестували у  Житомирському ліцеї  №25.

Читайте такожУ школах Житомирщини встановлюють світлодіодне освітлення

Відео дня

Для цього заклади обиралися на конкурсній основі. Тепер на базі нових кабінетів  фізики не тільки проводитимуть уроки, а й запровадять факультативні заняття для тих дітей з усього міста, які мають бажання займатися поглибленим вивченням цього предмету.

«Завдяки такому лабораторному обладнанню  діти можуть відтворювати та моделювати різні фізичні процеси. Працюємо над тим, щоб такі класи були у всіх школах Житомира", - наголосив Житомирський  міський голова Сергій Сухомлин, який разом з ліцеїстами та викладачами протестував нове обладнання. 

За його словами,  у місті невдовзі планують закупити нові лабораторні класи  для кабінетів хімії та інших шкільних предметів.