Також в планах робочого візиту Марини Порошенко - візит до Центру реабілітації дітей дошкільного віку  / oda.zt.gov.ua

Голова Житомирської обласної державної адміністрації Ігор Гундич сьогодні підписав Меморандум про співпрацю щодо формування мережі Інклюзивно-ресурсних центрів з керівниками органів місцевого самоврядування.

Як передає кореспондент УНІАН, документ підписали у Центрі розвитку місцевого самоврядування у Житомирі в рамках робочого візиту на Житомирщину дружини Президента України Марини Порошенко.

Участь у цьому заході, окрім Марини Порошенко та Ігоря Гундича, також узяли голови об'єднаних територіальних громад регіону, віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, керівники райдержадміністрацій, влада міста.

Відео дня

Читайте такожУ Житомирі Марина Порошенко провела зустріч з головами ОТГ

За словами дружини Президента, Фонд Петра Порошенка разом і з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ розробили типовий проект створення Інклюзивно-ресурсного центру у територіальній громаді, який допоможе якнайшвидше відкрити такі центри. «Зараз реалізація цього проекту стартує на Житомирщині і я вірю, що у майбутньому цей приклад буде успішно впроваджено по всій Україні», - сказала Марина Порошенко.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні дружина Президента України Марина Порошенко з робочим візитом перебуває на Житомирщині. Вона провела зустріч щодо створення системи Інклюзивно-ресурсних центрів у Житомирській області. Участь у заході взяли голови об’єднаних громад та райдержадміністрацій області. Зустріч провели у Центрі розвитку місцевого самоврядування у Житомирі. Також в планах робочого візиту Марини Порошенко - візит до Центру реабілітації дітей дошкільного віку та ознайомлення із системою надання послуг цим закладом