У минулому році на цей об’єкт було виділено 8,6 млн грн з обласного бюджету / фото oda.zt.gov.ua

У Новограді-Волинському на Житомирщині планують продовжити будівництво хірургічного корпусу міськрайонного територіального об’єднання.

Про це УНІАН повідомли у прес-службі Житомирської облдержадміністрації.

Як зазначається у повідомленні, хірургічний корпус Новоград-Волинського міськрайонного територіального об’єднання може отримати фінансування за рахунок Державного фонду регіонального розвитку.

Відео дня

Читайте такожГолова Житомирської ОДА Гундич перебуває з робочою поїздкою у Новоград-Волинському районі

«Новоград-Волинський визнаний госпітальним округом, і для того, щоб сьогодні вже надавати якісні медичні послуги, необхідно у найкоротші терміни добудувати хірургічний корпус», – цитує прес-служба облдержадміністрації голову ОДА Ігоря Гундича.

За його даними, у минулому році на цей об’єкт було виділено 8,6 млн грн з обласного бюджету та за рахунок співфінансування із місцевого бюджету.

Тепер же у разі співфінансування з місцевого бюджету частину коштів на продовження будівництва зможуть спрямувати із Державного фонду регіонального розвитку вже у 2018 році, якщо цей об’єкт пройде відповідний конкурс.

«Об’єкт непростий, необхідно не менше 70 млн грн, аби його завершити. Я думаю, що спільними зусиллями та спільним підходом такий об’єкт можна закінчити. Терміни для закінчення будівництва ми ставити не можемо, але я думаю, що до 2020 року буде достатньо часу, щоб його закінчити. Я буду переконувати членів нашої комісії в тому, що об’єкт необхідно включити до списку об’єктів, які фінансуватимуться за кошти Державного фонду регіонального розвитку, а далі вже наступне слово - за місцевою владою у питанні співфінансування», – додав Гундич.