false

У низці міст України стартував студентський чемпіонат M. STUDENT CHAMP, який може допомогти учасникам зробити різкий ривок у кар'єрі.

Як відзначили в компанії-організаторі – Групі "Метінвест", учасники освітньої програми зможуть придбати практичні навички для своєї майбутньої професії, побувати на виробництві й попрацювати з досвідченими фахівцями. Про це повідомляє "Обозреватель".

Найкращі студенти отримають запрошення пройти практику, дуальне навчання або місце роботи на підприємствах компанії. Призовий фонд понад 100 тисяч гривень.

Відео дня

Читайте такожНавчають міських управлінців: проект "Метінвесту" переміг у конкурсі Глобального Договору ООНУ новому сезоні кейс-чемпіонат реалізується на всіх ключових підприємствах Групи "Метінвест" у містах – Маріуполь, Запоріжжя, Авдіївка, Кривий Ріг та Кам'янське. Учасники будуть вирішувати реальні виробничі завдання, а також створювати нові ідеї та пропозиції для вдосконалення технологічних процесів.

Для участі у чемпіонаті студенти вибирають цікаву для них тему і подають заявку на реєстрацію за посиланням https://mstudentchamp.com/.

Кейси для змагань сформовані за напрямками:

  • Виробництво;
  • Технологія та якість;
  • Інжиніринг;
  • Автоматизація;
  • Транспорт і логістика;
  • Безперервне поліпшення;
  • Охорона праці та екологія;
  • IT;
  • Промислове будівництво;
  • Фінанси та економіка;
  • Управління персоналом.

Також учасники зможуть набути практичних навичок для своєї майбутньої професії та побувати на виробництві. У рамках чемпіонату студенти відвідають маріупольські підприємства Групи "Метінвест": меткомбінати ім. Ілліча та "Азовсталь", ремонтні підприємства "Метінвест-Промсервіс" та Маріупольський ремонтно-механічний завод.

Підтримувати учасників змагань будуть ментори від Групи "Метінвест", які допоможуть розібратися у всіх нюансах виробничого процесу, складуть план візитів на підприємства, консультацій з експертами та тренінгів. Досвідом побудови успішної кар'єри в галузі, а також професійними секретами з учасниками ділитимуться ТОП-ментори – керівники підприємств.

Умови участі. Запрошуються студенти 3-5 курсів вишів або 4-х курсів технікумів і коледжів. Реєстрація команд до 8 лютого включно. Також хлопцям треба буде підготувати мотиваційні анкети. Далі відбір учасників і робота над кейсами. А наприкінці квітня відбудеться презентація проектів. Оцінювати фінальні рішення буде журі "Метінвесту", до складу якого увійдуть провідні фахівці, директори функцій і топ-менеджери компанії. На переможців чемпіонату чекають грошові призи.

Все найцікавіше про хід чемпіонату, про кейси, про учасників і команди, а також корисні поради для початківців фахівців можна буде дізнатися на сторінках Metinvest Z у Фейсбук https://www.facebook.com/MetinvestZ та Instagram https://instagram.com/metinvestz.