Таксист в Одесі вихваляв Путіна і виправдовував звірства росіян / скріншот відео

В Одесі виявили таксиста, який розповідав пасажирам про "геніальність" російського президента Володимира Путіна та висловлював підтримку військовому вторгненню РФ в Україну.

Про це повідомив місцевий активіст Дем'ян Ганул. За його словами, йдеться про чоловіка, висловлювання якого оприлюднили у соціальних мережах.

"Ватник розповідав, що Росія не програвала війн та що ми маємо бути з нею, а не з Європою. Негідника було встановлено та передано до СБУ… Таксист-сепар отримав підозру за ст. 436-2", - повідомив Ганул.

Зокрема, у соціальних мережах з'явилося відео, на якому зафіксовано спілкування водія таксі з пасажирами. Він заявляє, що Росія ще "не програла жодної війни", Україні треба бути з РФ, оскільки це "правильно та економічно вигідно".

Чоловік також стверджує, що російські військові не звірять в Україні, що це нібито фейк. Також він не вважає злочином зґвалтування українців (жінок, дітей).

"Це (ґвалтування - УНІАН) - витрати війни... У моєму розумінні Путін - один із найвидатніших політиків сучасності", - вважає таксист.

Затримання зрадників України

Як повідомляв УНІАН, раніше правоохоронці викрили мережу ворожих інтернет-агітаторів, серед яких посадовець Державного підриємства "Антонов". Вони публічно підтримували російську збройну агресію проти України та закликали до зміни кордонів нашої держави.

На жаль, сепаратистів і ватників в Україні залишається не мало. Вони, чомусь, не хочуть переїхати до своєї улюбленої Росії, натомість прагнуть притягнути все російське лайно до нашої країни. Наприклад, 21-річна українка у листопаді заявила, що народитися в Україні - її найбільша помилка. Водночас Росію вона дуже любить, і мова країни-окупанта їй дається краще, ніж українська. А в Івано-Франківську інша "ватниця", заявила, що Росія точно переможе та пояснила, що просто "думає реалістично".

Вас також можуть зацікавити новини: