Марченко показала, як святкувала весілля сина / скріншот

Українська телеведуча і дружина кума президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука Оксана Марченко повідомила про одруження сина Богдана.

Читайте такожОксана Марченко показала доньку-хрещеницю Путіна (фото)

"Сьогодні в нашій родині свято. Весілля нашого сина. Отже, приймаємо привітання", - сказала вона в "історіях" в Instagram.

Відео дня

Також Марченко поділилася в соцмережі фото з розкішного свята. Судячи з кадрів, гостей розважали Вєрка Сердючка, Макс Барських і піаніст-віртуоз Євген Хмара.

Для вечірки телеведуча обрала блискучу вечірню сукню й коштовне кольє.

Обраницю 23-річного Богдана (це син Марченко від шлюбу з бізнесменом Юрієм Коржем) звати Катерина. 

Скандали довкола Марченко та її чоловіка Медведчука

  • Раніше ЗМІ з'ясували, що сім'я кума президента Росії, українського народного депутата від Партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука володіє в Криму нерухомістю і бізнесом, який з'явився там вже після російської анексії.
  • У серпні 2020 року народний депутат від партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук з дружиною Оксаною Марченко перетинали адмінкордон з тимчасово окупованим Кримом.
  • 6 жовтня 2020 року Віктор Медведчук зустрівся зі своїм кумом, президентом Росії Володимиром Путіним. Того ж дня скандальний український нардеп повідомив главі РФ, що в окупованому Криму зробив щеплення від коронавірусу російською вакциною і запропонував почати поставляти цей препарат в Україну.