Хто був у гостях на весіллі сина Марченко? / фото Схеми

На весіллі сина куми Путіна Оксани Марченко були помічені впливові бізнесмени та політики. Марченко — дружина нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука, кума президента РФ.

Читайте також"Схеми": дружина Медведчука відтепер контролює ще одну російську компанію

На святкування прибули не лише колеги Медведчука з фракції ОПЗЖ, але й зі "Слуги народу". Про це йдеться у розслідуванні програми "Схеми" на "Радіо Свобода".

Відео дня

Так, "Схеми" зафіксували заїзд автівки, яка, за даними їхніх джерел у поліції, належить Ігорю Суркісу, президенту футбольного клубу "Динамо". Був на церемонії і його брат Григорій.

фото Схеми

Також на весіллі пасинка кума Путіна помітили Тараса Козака — народного депутата від ОПЗЖ, одного з найближчих соратників Віктора Медведчука.

фото Схеми

Крім того, камери "Схем" встигли зафіксувати чоловіка, схожого на народного депутата України зі СН Андрія Холодова. Те, що він був присутній на весіллі, за декілька годин підтвердили гості, виклавши свої Instagram-stories. За інформацією журналістів, Оксана Марченко хрестила дитину Андрія Холодова та його дружини Катерини Шаховської.

фото Схеми

Ще на святкуванні, ймовірно, перебував екс-"регіонал" та ймовірний учасник бурштинового конфлікту на Рівненщині Володимир Продивус. Там було помічене його авто.

фото Схеми

Також з території ресторану виїжджала машина екс-держсекретаря Міністерства закордонних справ Андрія Зайця. Та дипломат заявив журналістам, що саме в той день давав своє авто в користування.

А ще екс-начальник Головного управління юстиції Мін'юсту України в Криму Сергій Коровченко був помічений поблизу ресторану, та він стверджує, що приїжджав туди "збирати гриби".

фото Схеми

На відео однієї із гостей, де так звана мама Вєрки Сердючки вручає нареченій квіти, журналісти помітили чоловіка, дуже схожого на народного депутата України від ОПЗЖ Вадима Столара.

фото Схеми

Весілля сина Марченко

Українська телеведуча і дружина кума президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука Оксана Марченко повідомила про одруження сина Богдана.

Обраницю 23-річного Богдана (це син Марченко від шлюбу з бізнесменом Юрієм Коржем) звати Катерина.