Кияни обкладають мішками з піском пам'ятники княгині Ользі, святому апостолу Андрію Первозваному та просвітителям Кирилу і Мефодію / фото Мусиенко Владислав

21:45 Укрзалізниця змінює графік курсування для приміського електропоїзда сполученням Київ – Житомир. Потяг вирушатиме з Києва о 15:35 та прибуватиме до Житомира о 19:10. Назад з Житомира поїзд вирушатиме о 7:20 та прибуватиме до Києва об 11:16.

21:30 Ірина Верещук про роботу гуманітарних коридорів та грошову допомогу 30 березня.

21:13 Актуальна ситуація в Київській області станом на 30 березня.

Відео дня

21:09 Окупантів із радіаційним опроміненням везуть у Гомель із Чорнобильської зони.

20:41 Нагадуємо, комендантську годину у Києві та області тепер з 21:00 до 6:00!

20:18 ЮНІСЕФ та Мінсоцполітики почали програму грошової підтримки постраждалих від війни – ОП.

Допомогу за певної умови можуть отримати родини, які мають трьох і більше дітей віком до 18 років, зазначив Кирило Тимошенко.

Детальніше.

20:14 У Києві постраждалим від російської військової агресії допоможуть матеріально.

Таке рішення ухвалила Київрада на засіданні 30 березня.

20:10 З 1 квітня в Україні поступово розпочнуть роботу заклади культури - театри, опери та концертні зали. Мінкульт попереджає, що всі заходи відбуватимуться з урахуванням вимог воєнного стану - ретельний огляд відвідувачів, евакуація до бомбосховищ під час закладу у разі повітряної тривоги.

19:43 У Києві відбувся молебень за Маріуполь та бійців полку "Азов", які захищають місто. Ініціював і очолив богослужіння митрополит Епіфаній. Долучились "азовці" з Києва.

19:18 ДСНС: Ірпінь... В мирний час наше покликання – рятувати життя. Але тепер війна. На окупованих територіях гинуть наші громадяни. І тому, ці страшні кадри роботи наших хлопців повинен бачити світ. Сьогодні ми не тільки допомагаємо рятувати, ми виносимо тіла наших людей...

18:50 "Укрпошта" розпочала виплату пенсій за квітень.

Наприкінці березня "Укрпошта" розпочала виплати пенсій за квітень у всіх регіонах України, включаючи складні райони Луганської, Херсонської, Чернігівської, Сумської та інших областей.

Джерело.

18:46 Львів'янка за схемою псевдооренди обдурила сім'ю з Ірпеня.

18:25 У Києві фахівці підключили до мережі Wi-Fi вже близько 700 бомбосховищ.

15:17 Українські захисники визволяли місто Ірпінь з боєм. Про це розповів радник голови Офісу президента Олексій Арестович. За його словами, окупанти замінували велику територію. "Йдучи, вони обстрілюють будинки, інфраструктурні об'єкти. Окупанти стріляють по наших військових, наші військові – по них. Війна триває. Але мораль проста – отримали по заслугах – і йдуть", - розповів радник голови ОПУ.

13:59 Міська влада закликає приватних підприємців відновити прокат електросамокатів та велосипедів. За задумом КМДА, самокати та велосипеди можуть стати альтернативою для переміщення на коротких відстанях.

12:11 Під Києвом через обстріл згорів продуктовий склад. Площа пожежі склала 20 тис. кв. м, заявили в Офісі генпрокурора. Пожежні публікують відео наслідків влучення снарядів. Окрім продуктів, тут зберігалася побутова хімія та інші товари.

9:33 Окупанти обстріляли склади з продуктами харчування в Київській області - розпочато розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, - прокуратура.

9:46 У ніч із 29 на 30 березня над Києвом збили кілька ворожих ракет Вибухи, які кияни чули сьогодні вночі та вранці – це робота нашої ППО. Про це сказав радник глави МВС України Вадим Денисенко.