У Львові родина кілька днів шукала особливу іграшку, щоб організувати для хлопчика останній подарунок від загиблого на Донбасі військовослужбовця Юрія Круглікова. Дитина розповіла, що до нього уві сні прийшов тато та пообіцяв йому подарувати коричневого ведмедика у шапці.

Історія сталася у 2014 році, йдеться у сюжеті ТСН.

Зазначається, що батько хлопчика – досвідчений військовий. Він брав участь у миротворчих місіях по всьому світу. І коли на Донбасі почалася війна, він відправився туди.

Під час одного зі своїх повернень додому Юрій Кругліков пообіцяв 3-річному синові приїхати на його день народження, але за три тижні до цього загинув. Машина з військовими вибухнула неподалік від Старобільська у Луганській області.

Читайте такожМів автівки, щоб заробити: у Чернігові поліцейські здійснили мрію 8-річного хлопчика (відео)Мама хлопчика вирішила зробити диво для свого сина та розшукати описану дитиною іграшку зі сну. Завдання було не з простих – у магазинах такого ведмедика ніде не було. Іграшку шукали всі: бабусі з дідусями, колеги та друзі сім'ї.

І те, що сталося напередодні дня народження хлопчика, в сім'ї порівнюють зі справжнім дивом. За день до свята подруга мами хлопчика передала їм такого ведмедика. Вона розповіла, що купила своїм дітям іграшку та сховала на горищі. І цей ведмедик "живе" на ліжку хлопчика досі.

"Я ще не встигла прокинутися, ще світало. А він починає кричати, що є ведмедик. І ця його фраза: він такий, як говорив тато", – розповіла мама хлопчика.

Раніше повідомлялося, як на Закарпатті хлопчик через поліцію розшукав Святого Миколая заради подарунка для братика.

Вас також можуть зацікавити новини: