Михайлівська площа в Києві оточена / Країна

У зв'язку з приїздом держсекретаря США Ентоні Блінкена Михайлівську площу в Києві оточили поліція і нацгвардія. Там знаходиться, зокрема, будівля МЗС. 

Читайте такожДерждеп назвав головну мету візиту Блінкена до України (відео)

Як повідомляє "Страна", з 08:00 близько 150 нацгвардійців оточили площу за  периметром. Поруч знаходиться автобус правоохоронців.

Відео дня

Згідно програми візиту Блінкена до Києва, о 9:40 розпочнеться зустріч Блінкена з главою МЗС України Дмитром Кулебою. О 10:10 Блінкен і Кулеба зустрінуться з митрополитом Епіфанієм і покладуть квіти до Меморіалу пам'яті  загиблих у війні на Донбасі.

Візит Блінкена до Києва

  • Робочий візит держсекретаря США в Україну відбудеться 5-6 травня. Блінкен приїхав до Києва на запрошення глави МЗС Дмитра Кулеби.
  • 6 травня глави української та американської дипломатії проведуть переговори. Вони обговорять розвиток стратегічного партнерства України та США, поглиблення взаємодії у політичній сфері та сфері безпеки, збільшення обсягів торгівлі та інвестицій.
  • Також Блінкен проведе зустріч з президентом України Володимиром Зеленським, іншими вищими посадовими особами та представниками громадянського суспільства.