Новий парфумерний сезон виявився щедрим на розкішні аромати. Бренди, які в тому році через пандемію і карантинні заходи, пов’язані з COVID-19, призупинили випуски новинок, зараз презентують свої шедеври один за одним. Водночас із новинками продаються й парфумерні хіти. Інтернет-магазин МЕЙКАП продовжує неймовірний розпродаж елітної парфумерії, яку можна придбати зі знижкою до 50%.

Онлайн ритейлер МЕЙКАП співпрацює з представниками брендів та піклується про належну якість товару, який надходить до покупця. Компанія представлена в Польщі, Іспанії, Італії, Германії тощо. Сайт магазину щомісячно відвідують більше 5 мільйонів покупців (дані за серпень 2021).

Туалетна вода

Купуючи духи через сайт, ви гарантовано одержите оригінальну продукцію. Заходьте на сторінку: https://makeup.com.ua/categorys/5392/, щоб обрати свої улюблені аромати. На ній представлені всі видання в категорії "Туалетна вода", в тому числі й акційні товари.

Відео дня

Найвигідніші пропозиції:

  • Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Bleu Electrique – свіжа композиція для чоловіків з імбиром, кардамоном, цитрусом.
  • Prada L'Homme Prada L'Eau – шипрова туалетна вода із нотами білого кедру, сандалу та ірису.
  • Lancome La Vie Est Belle En Rose – фруктово-ягідний аромат, звучить солодким міксом малини, троянди, півонії та червоного перцю.
  • Prada Candy Florale – солодка фруктова туалетна вода для жінок з нотами меду, карамелі, мускусу.

Концентрація туалетної води підходить для того, щоб використовувати парфумерію щоденно для доповнення стилю. Такі композиції звучать приємно, не дратують нав'язливістю.

Подарункові набори

Розпродаж – чудова нагода придбати не тільки духи, а й доповнення до них у вигляді лосьйону для тіла, парфумованого гелю, бальзаму чи губної помади, туші для вій. Парфумовані гелі, бальзами мають той самий аромат, що й духи, тільки в легкій концентрації. Така косметика залишає на шкірі тонкий, ледь помітний, але добре впізнаваний аромат.

Хіти:

  • Carolina Herrera 212 VIP – в наборі парфумована вода для жінок, 50 мл та лосьйон для тіла, 75 мл. Композиція приємно солодка, з нотами рому, ванілі та мускусу. Флакон – золота капсула.
  • Yves Saint Laurent Y – свіжа фужерна композиція для чоловіків. В наборі парфумована вода, 100 мл, гель для душу, 50 мл, бальзам після гоління, 50 мл.
  • Salvador Dali Purplelight – туалетна вода 30 мл, лосьйон для тіла 100 мл. Ніжний квітковий аромат для жінок з нотами бузку, жасмину, тіаре, листя бамбуку.

Набори мають подарункове оформлення, напередодні свят вони стають лідерами продажу. А зараз їх можна придбати на розпродажі у МЕЙКАП.