Обійшлося без загиблих та постраждалих / фото ua.depositphotos.com

Внаслідок атаки "Шахедів" сьогодні рано вранці пошкоджено обʼєкт інфраструктури на Львівщині. Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький. 

"Під час повітряної тривоги, близько 4 години ранку, ворог трьома безпілотниками атакував обʼєкт інфраструктури на Львівщині", - заявив він.

За даними Козицького, внаслідок удару виникла пожежа, яку оперативно загасили силами працівників. Є незначні руйнування.

Відео дня

Голова ОВА запевнив, що пошкоджень систем життєзабезпечення області також немає. Обійшлося без жертв та постраждалих.

Атака ворожих безпілотників у ніч на 5 грудня – що відомо

В ніч на 5 грудня РФ атакувала Україну "Шахедами" з Курської області та Приморсько-Ахтарська, а також зенітними керованими ракетами С-300, які спрямувала по цивільних об’єктах Донецької та Херсонської областей.

За даними Повітряних сил ЗСУ, усього було зафіксовано 17 безпілотників та 6 зенітних керованих ракет ЗРК С-300. В результаті бойової роботи знищено 10 ударних БпЛА в різних регіонах України.

На Донеччині внаслідок атаки пошкоджено багатоквартирні будинки та підприємства. Постраждалих немає. У Херсоні руйнувань зазнала будівля кінотеатру. 

На Харківщині у селищі Борова через удар безпілотника пошкоджений будинок культури, будівля селищної ради та приватний будинок. Також російські військові вдарили безпілотником по житлових будинках та господарчих спорудах у місті Чугуїв. Постраждала одна людина.

Вас також можуть зацікавити новини: