Пара готується до весілля / Скріншот

Днями в мережі "завірусилося" щемливе відео, де військовий ЗСУ Сергій Паламарчук перед тим, як укотре виїхати на фронт, зробив пропозицію своїй дівчині Каті.

Історію їхнього кохання розповіли в ефірі "Сніданку з 1+1". Чоловік більше трьох місяців захищає нашу країну на Сході. 

Пара познайомилася три роки тому на вечірці у друзів. Катерина розповідає, що Сергій підкорив її ставленням до сина Марка. "Це була любов з першого погляду для мого сина. Сергій постійно з ним грав, на руках його носив", - каже дівчина.

Вони завжди були разом, але 24 лютого 2022 року Сергій наполіг, щоб кохана із сином поїхали за кордон. А сам він записався в добровольчий батальйон. Катя розповідає, що відчувала в той момент і гордість за коханого, і страх. 

Коли Катерина з дитиною ненадовго повернулися в Україну, а Сергія ненадовго відпустили додому, пара вирішила поїхати в Карпати. Дівчина думала, що там її чекатиме освідчення. Але цього не сталося. Щаслива подія припала на останній день перебування чоловіка перед поверненням на фронт. Катя тоді була на роботі в стоматологічній клініці. Коханий вручив їй величезний букет троянд, обручку й попросив, щоб Марк називав його татом. 

Зараз Катерина чекає коханого додому і вже планує весілля, яке пара хоче зіграти в українському стилі.

Командир Азова" одружився: що відомо

Раніше командир роти батальйону "Азов" Лев Пашко (позивний "Хорус") одружився. Весілля відбулося трохи більше ніж через місяць після його повернення з російського полону.

"Наш легендарний український Хорус одружився. Лев Пашко, Герой України, якого звільнили з російського полону 21 вересня в результаті наймасштабнішого обміну, одружився", - повідомили в НГУ.

Вас також можуть зацікавити новини: