Південний міст ремонтують з серпня 2021 року / фото УНІАН

У Києві "втомилася" ще одна переправа через Дніпро - в мережі з'явилося фото аварійного стану Південного мосту.

Кадри опублікував один зі столичних Телеграм-каналів.

"Південний міст. Вид знизу...", - йдеться у підпису до фото.

Відео дня
Так зараз виглядають опори Південного мосту / фото: KievMap

На опубліковані знімки відреагували в комунальній корпорації "Київавтодор". У коментарі сайту "Сьогодні" там заявили, що з серпня минулого року міст ремонтують, проводячи заміну деформаційних швів на естакаді. Територія під естакадою відкрита, а біля неї знаходиться будівельне містечко. На мосту планують замінити всі деформаційні шви й відремонтувати опори. Частину робіт вже виконали.

Читайте такожБезкоштовне житло у центрі міста: у Києві безхатько облаштував собі помешкання в опорі скляного мосту (фото)

"Опора, яку показали на фото, на даний момент знаходиться в ремонті. Те, що з неї знято захисний шар бетону, ніяк не відіб'ється на самій конструкції естакади", - заявили в "Київавтодорі", додавши, що мають намір виконати всі роботи упродовж 2022 року.

Водіїв також попередили, що зі встановленням теплої погоди (попередньо - у квітні) на мосту через ремонт обмежуватимуть рух транспорту під час заміни швів.

Як повідомляв УНІАН, раніше в КМДА розповіли, що відбувається з іншим аварійним мостом столиці - Патона, уточнивши, чи будуть його закривати на ремонт.