Українська каратистка, срібна призерка Олімпійських ігор 2020 року Анжеліка Терлюга у вересні цього року виходить заміж за тренера і майстера спорту міжнародного класу з карате Володимира Зарецького.

Про це вона розповіла під час святкового заходу, який був організований за підтримки групи "Метінвест" з нагоди 30-ї річниці створення Національного олімпійського комітету.

"Я спершу з'їздила на Олімпіаду, потім пройшов десь тиждень-два, і почала підготовку до весілля. Саме весілля буде в кінці вересня. Сукню вже купила і довго не вибирала, бо в мене не було на це часу. Довелося все робити швидко, і сама підготовка до весілля проходить швидко. Загалом, я  готуюся до весілля як звичайна людина", - розповіла Терлюга.

Відео дня

Читайте такожЛілія Подковаєва презентувала книгу, присвячену перемогам української олімпійської збірноїВідповідаючи на запитання про те, куди вона витратить кошти, отримані за срібну медаль на Олімпіаді (2,2 млн грн – УНІАН), Терлюга підкреслила, що частину коштів віддасть тренеру.

"Частина грошей (зароблених на Олімпіаді за срібну медаль – УНІАН) буде передаватися особистому тренеру, який мене готував, а ту частину, яка в мене залишиться, я ще не вирішила, куди буду інвестувати, бо зараз я займаюся побудовою сім’ї. І в майбутньому ми вже з чоловіком будемо визначатися, куди витрачати ці фінанси", - розповіла спортсменка.

Як повідомляв УНІАН, у 2019 року в Кривому Розі за підтримки "Метінвесту" пройшов біговій напівмарафон Steel Run і тренувальний фановий нічний забіг перед марафоном - забіг на короткі дистанції в яскравих костюмах для популяризації здорового способу життя. У забігу взяли участь близько 1,5 тисяч спортсменів.

Довідка УНІАН. Група "Метінвест" - міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній, яка є найбільшим в Україні виробником сталі.

Основні акціонери "Метінвесту" - група українського бізнесмена Ріната Ахметова СКМ (71,24%) і група "Смарт-Холдинг" Вадима Новинського (23,76%).