Росіяни бояться, що українські військові принічожать техніку / фото АТЕШ

Росіяни у тимчасово окупованому Криму ховають свою техніку біля залізничних станцій, боячись ударів України. 

"Зосередження техніки були помічені біля залізничних станцій: Острякове, Джанкой, Сімферополь Вантажний та інших", - йдеться у повідомленні партизанського руху "АТЕШ".

Партизани зазначають, що такий метод дозволяє окупантам уникнути великої концентрації техніки, а також оперативно здійснювати навантаження техніки для транспортування у бік фронту. 

Відео дня
Українські партизани знайшли, де саме в Криму окупанти ховають від ЗСУ свою техніку (фото)

"Перевозити склади військовою технікою вони намагаються виключно вночі. Ніякі хитрощі їм не допоможуть, адже в "АТЕШ" є очі по всьому півострову. Ми фіксуємо кожне пересування і скупчення техніки. Ворог неминуче буде знищений", - заявили в русі.

Українські партизани знайшли, де саме в Криму окупанти ховають від ЗСУ свою техніку (фото)

Ситуація в Криму - що відомо

Російські окупанти посилили захист залізничних складів через постійні диверсії в тимчасово окупованому Криму.

Зокрема, загарбники ввели додаткові заходи безпеки в Джанкої, Керчі, Феодосії та Сімферополі. Водночас російські військові мобілізують додатковий особовий склад для супроводу вантажних і пасажирських поїздів. Вони встановили постійне чергування оперативників навіть у технічному секторі. 

Крім того, окупанти ввели посилений режим несення служби з особливою увагою до контролю фото і відеозаписів на станції "Сімферополь".

Нещодавно в "АТЕШ" повідомили, що окупанти почали готуватися до оборони Євпаторії, а у Джанкой відправили військову поліцію через зникнення загарбників.

Вас також можуть зацікавити новини: