Ілюстрація REUTERS

В Авдіївці продовжують оновлювати міську лікарню, там завершують капремонт неврологічного відділення. Колишню будівлю неврології на сьогодні переобладнали під лікування хворих пацієнтів.

Оновлюють медзаклад міста громадська організація "Авдіївка. Платформа спільних дій" за підтримки Авдіївського коксохімічного заводу компанії "Метінвест".

Так, на сьогодні проведено капремонт систем водопостачання та каналізації, у лікарні замінили електропроводку, встановили нові пластикові вікна та розширили дверні прорізи. Крім того, санвузли обладнали під потреби маломобільних груп.

Відео дня

Читайте такожЗ початку пандемії "Метінвест" поставивши 2 тисячі тонн рідкого та 410 тисяч кубів газоподібного кисню лікарнямТакож в неврологічному відділенні облицьовують кабінети й палати керамічною плиткою, фахівці займаються складанням корпусних меблів.

Відкриття відділення заплановано на кінець листопада. Понад 30 тисяч жителів Авдіївки та найближчих населених пунктів зможуть отримати допомогу медиків у сучасних умовах. Цей ремонт - подарунок жителям міста від АКХЗ до свого дня народження.

Неврологічне відділення - шостий об'єкт в Авдіївській центральній міськлікарні, відремонтований за фінансової підтримки АКХЗ.

Раніше за фінансової підтримки АКХЗ компанії "Метінвест" в центральній лікарні відкрили сучасне приймальне відділення. Крім того, спільними зусиллями "Метінвесту" і Фонду Ріната Ахметова в Авдіївці побудували кисневу станцію.