Шмигаль розповів про боротьбу з корупцією в Україні / фото Telegram, Денис Шмигаль

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що в Україні проводять цифровізацію в різних сферах для запобігання корупції. У найближчих планах, за його словами, цифровізація на митниці.

Про це він розповів, відповідаючи на запитання журналістів на конференції з питань відновлення України в швейцарському Лугано.

За словами Шмигаля, якщо люди не будуть контактувати зі службовцями на митниці, це прибере корупційні ризики. Він нагадав, що в Україні вже реалізується цифровізація адміністративних послуг.

Відео дня

"Перш за все, ми повинні створити умови в нашій країні, де буде неможливо мати корупцію, і тоді не потрібно буде боротися з нею... Перш за все - це цифровізація. Ми вже перевели в цифровий порядок дуже багато сфер - інвестиції, будівництво, архітектура. Повністю це переведено на електронні рамки, і в такому випадку корупція неможлива", - зазначив український прем'єр.

Глава Кабміну додав, що до війни Україна доклала багато зусиль для розвитку антикорупційної інфраструктури і продовжить роботу в цьому напрямку з міжнародними партнерами.

Як раніше повідомляв УНІАН, Шмигаль також презентував проект плану відновлення України після війни.

Вас також можуть зацікавити новини: