Поліція врятувала з Бахмута сім'ю, яка пережила авіаудар РФ / фото УНІАН

Поліцейські в Донецькій області евакуювали з Бахмута сім'ю. Їхній будинок двічі потрапив під удари армії Російської Федерації.

В Національній поліція зазначили, що Бахмут щодня перебуває під ворожими обстрілами російських окупантів, які стирають цілі вулиці. Правоохоронці вказали, що місто стало найгарячішою точкою.

У деяких розбомблених будинках без світла, води та газу все ще живуть люди, але нестерпні умови змушують людей кидати свої будинки. Так, поліцейські допомогли виїхати літній жінці, її синові, у якого проблеми зі здоров'ям, та їх кішці.

Відео дня

Один раз снаряд окупантів впав біля будинку сім'ї, залишивши величезну воронку, але будинок вистояв. Через два місяці ще один снаряд впав біля їхнього будинку, в результаті чого загорівся сусідній будинок.

Жінка звернулася за допомогою до співробітників поліції. Самостійно сім'я не могла виїхати, тому що живе в найнебезпечнішому районі.

"Поліцейські миттєво відреагували і вивезли сім'ю разом з домашнім улюбленцем в більш безпечне місце. У рятувальному рейсі взяли участь парамедики і незмінний помічник Бахмутської поліції такса Рем. До останньої можливості поліція і далі допомагатиме жителям Бахмута евакуюватися", - йдеться в повідомленні.

Ситуація в Донецькій області - що відомо

Офіцер батальйону "Свобода" Андрій Іллєнко розповів, що на Бахмутському напрямку, який є найгарячішою точкою на фронті, йдуть важкі бої, а ворог вдіє себе, як "поранений звір, який кидається в останню атаку, розуміючи, що йому недовго залишилося".

За минулу добу, 16 листопада, українські воїни відбили атаки російських окупантів у районах дев'яти населених пунктів Донецької області-Білогорівка, Курдюмівка, Новокалинове, Веселе, Авдіївка, Первомайське, Водяне, Новомихайлівка і Времьевка. Окупанти не припиняють наступальних дій на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

Вас також можуть зацікавити новини: