Чоловік допоміг знайти підлітка, який втік з дому / фото facebook.com/khersonpolice

Зниклого в Херсоні 12-річного хлопчика поліцейські за добу розшукали в місті Миколаїв. Підліток образився на батьків, які сварили його за відеоігри. А розшукати хлопця допоміг випадковий перехожий, що вигулював собаку.

Читайте такожНа Житомирщині поліцейські розшукали чотирьох зниклих дітейПро це повідомляє поліція Херсонської області у Facebook.

«За словами батьків, вдень 22 вересня син поїхав кататися на велосипеді і додому не повернувся. Ніяких записок не залишав, його друзі теж нічого не знали. Раніше дитина з дому не тікала і проблем з поведінкою не було», – говориться в повідомленні.

Відео дня

Поліцейські встановили водія таксі, який розповів, що відвіз хлопчика у місто Миколаїв. Зі слів водія, малолітній пояснив, що їде до бабусі та назвав точну адресу. Тому ніяких підозр у чоловіка не виникло. Зазначається, що коло пошуків звузилося, та у Миколаїв відрядили спеціально створену групу правоохоронців.

«Вранці в поліцію зателефонував житель Миколаєва. Чоловік розповів, що вигулював собаку і звернув увагу на хлопчика, який у дворі катався на велосипеді. Повернувшись додому, чоловік відкрив соцмережі і побачив орієнтування про розшук дитини. На фото він упізнав хлопця на велосипеді. За лічені хвилини за вказаною адресою прибули всі учасники пошукової групи та батько хлопчика. З неповнолітнім було все добре, він здоровий та неушкоджений», – зазначили у поліції.

Сам хлопець пояснив, що образився на батьків, які насварили його через відеоігри, тому і пішов з дому.

Вас також можуть зацікавити новини