1 жовтня стало відомо, що в Куп'янському районі виявили обстріляну автоколону \ фото соцмережі

Виявлено ще одну жертву розстрілу російськими окупантами автомобільної колони у Харківській області 25 вересня - це 75-річна жінка.

Про це повідомляється в Telegram-каналі Офісу генерального прокурора.

Зазначається, що сьогодні, 12 жовтня, відбувся додатковий огляд колони автівок, яку 25 вересня російські військові розстріляли поблизу села Курилівка Куп'янського району.

Відео дня

Повідомлялося, що внаслідок обстрілу загинули 24 людини, серед яких вагітна жінка та 13 дітей.

"Під час додаткового огляду правоохоронці виявили 25 жертву - 75-річну жінку. За попередніми даними, після розстрілу автомобільної колони вона проповзла близько 200 м та померла у посадці", - розповіли у прокуратурі.

фото Харківська облпрокуратура

Правоохоронці вилучили фрагменти тіл загиблих, які у подальшому через ДНК-експертизи будуть ідентифіковані, що може призвести до збільшення жертв трагедії.

Слідчі дії проводяться в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 438 ("порушення законів та звичаїв війни") Кримінального кодексу.

фото Харківська облпрокуратура

Обстрів автоколони з цивільними у Харківській області

1 жовтня стало відомо, що в Куп'янському районі Харківської області виявили обстріляну колону з автомобілями, де перебували цивільні люди.

За даними СБУ, звірячий напад на цивільних осіб вчинила диверсійно-розвідувальна група окупантів - вони зі стрілецької зброї майже впритул розстріляли шість стареньких легковиків та одну вантажівку "ГАЗель".

Повідомлялось про загибель 24 осіб, з яких 13 діти.

Вас також можуть зацікавити новини: