Кличко было бы интересно провести бой с Поветкиным / klitschko-brothers.com

Про це він повідомив в інтерв'ю "Московському комсомольцю".

Зокрема, Кличко-молодший зазначив: "Думаю, що Повєткін - молодець, він дуже добре провів бій з Карлосом Такамом і заслужено переміг. Матч-реванш я не виключаю, це було б дуже цікаво".

Говорячи про свій майбутній бій з болагрином Пулєовим український чемпіон вважає: "Болгарин - гідний суперник. Інакше і не заслужив би право битися зі мною в якості обов'язкового претендента. І за різними рейтингами Пулєв займає верхні строчки в суперважкому дивізіоні. І сам бій, не сумніваюся, дуже цікавим вийде - шкода, звичайно, що він не буде транслюватися в Росії в силу причин, які добре відомі. Все-таки спорт, бокс, повинні об'єднувати людей... Але що стосується якоїсь невпевненості в собі перед поєдинком - її немає взагалі. Так, колись у мене має розпочатися спад - багато чув про це. Але щось ніяк не починається".

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, бій Кличко - Пулєв відбудеться 15 листопада в Гамбурзі (Німеччина).

Читайте всі новини про бій Володимир Кличко - Кубрат Пулєв завдяки прес-туру у Гамбург, організованого офіційним фан-клубом братів Кличків спільно з брендом "Хортиця". ТМ "Хортиця - абсолютна якість".