Жозе Моуріньо / EFE

Португальський фахівець Жозе Моуріньо розповів про епізод, що стався у 2005 році, коли він сховався в ящику для брудної білизни в роздягальні «Челсі», щоб обійти дискваліфікацію УЄФА, яка поширювалася на дві чвертьфінальні гри Ліги чемпіонів з мюнхенською «Баварією».

«Так, це насправді було. «Челсі» - «Баварія» - великий матч в Лізі чемпіонів. Мені потрібно було знаходитися поруч з гравцями, і мені це вдалося. Я прийшов в роздягальню вдень, а матч розпочинався о 19:00. Хотів бути там, коли прийдуть гравці. Мене ніхто не бачив, але проблема полягала в тому, щоб потім непомітно вийти з роздягальні.

Читайте такожМоуріньо розпочне роботу на телебаченні

Відео дня

Стюарт Банністер, людина, яка відповідає в «Челсі» за екіпіровку, посадив мене в ящик. Кришка була трохи прочинена, щоб я міг дихати. Коли Стюарт вивозив ящик з роздягальні, за ним пішли співробітники УЄФА, які дуже хотіли мене знайти.

Я все ще був там, але йому довелося закрити кришку. Коли він її відкрив, я вмирав. Кажу про це серйозно. Я був близький до смерті. Це правда», - цитує Моуріньо Daily Mail з посиланням на ефір телеканалу beIN Sports.

У чвертьфінальній стадії Ліги чемпіонів у сезоні-2004/2005 у першому матчі "Челсі" переміг "Баварію" з рахунком 4:2. Зустріч у Мюнхені завершилася перемогою "Баварії", але в підсумку вийшов у півфінал турніру лондонський клуб.

Як повідомляв УНІАН, 56-річний португальський тренер Жозе Моуріньо був звільнений з "Манчестер Юнайтед" в середині грудня. Під керівництвом його наступника Оле-Гуннара Сульшера "МЮ" продовжує рекордну 7-матчеву переможну серію.