Динамо - Шахтар / фото: ФК Динамо Київ

У центральному матчі 25-го туру чемпіонату України "Динамо" в Києві приймало "Шахтар". Зустріч завершилася внічию.

У першому таймі найбільш небезпечний момент був у "Шахтаря" - Веллінгтон Нем небезпечно пробивав з центру штрафного майданчика, але м'яч пролетів над "дев'яткою".

Другий тайм також не порадував великою кількістю моментів. Віталію Миколенку зовсім трохи не вистачило, щоб замкнути подачу Віктора Циганкова зі штрафного. У "Шахтаря" з гострого кута красиво "ножицями" пробивав Ісмаїлі, проте м'яч, зачепивши штангу, влучив у сітку із зовнішнього боку воріт.

Відео дня

Читайте такожДинамо - Шахтар: відеоогляд матчу

Зазначимо, що у другому таймі обидві команди через травми втратили своїх лідерів - матч не змогли завершити Беньямін Вербич і Тарас Степаненко.

На 94-й хвилині матчу арбітр призначив пенальті у ворота "Динамо" за фол Микити Бурди на Дентіньо. Однак екс-динамівець Жуніор Мораєс з "точки" не зумів переграти Дениса Бойка.

Таким чином, "Динамо" надалі на 7 очок відстає від "Шахтаря" в чемпіонській гонці - у киян 57 очок, у "гірників" - 64

"Динамо" - "Шахтар" - 0:0

"Динамо": Бойко, Миколенко, Бурда, Кадар, Кендзьора, Шепелєв, Шапаренко (Цітаішвили, 55), Буяльський, де Пєна, Циганков, Вербич (Русин, 73).

"Шахтар": Пятов, Болбат (Бутко, 68), Кривцов, Хочолава, Ісмаїлі, Степаненко (Дентіньо, 77), Патрік, Тайсон, Соломон, Нем (Коваленко, 72), Мораєс.

На 90+4 хвилині Жуніор Мораєс не реалізував пенальті (воротар)

УНІАН також повідомляв про те, що у 25-му турі УПЛ "Зоря" обіграла "Львів".