Андрій Шевченко відзначив важливість реалізації моментів / фото: ФФУ

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував розгромну перемогу над збірною Сербії в матчі третього туру відбору на Євро-2020 (5:0).

Про це Шевченко сказав в ефірі телеканалу "Футбол 1", передає dynamo.kiev.ua.

"Сербія виставила дуже багато атакуючих гравців. Грали в три захисники, здається, в перший раз. Але ми були готові до цього, трошки змінили нашу тактичну схему і пояснили гравцям атаки, які зони вони повинні закривати. Дуже добре спрацювали наші фланги. І дуже велику роль зіграв фізичний стан наших гравців, це був наш козир", - підкреслив Шевченко.

Відео дня

Читайте такожЗбірна України розгромила Сербію у відборі на Євро-2020

Головний тренер збірної України також відзначив реалізацію команди:

"Голи були дуже важливі. Перевага була з перших хвилин, і важливо було це все реалізувати. І Віктор Циганков просто чудово все виконав. Після цього стало легше, тому що серби стали відкриватися. Але мене цікавили не контратаки, а цілісність гри. Хлопці дуже добре контролювали м'яч".

Шевченко наголосив, що футболісти збірної є єдиним цілим:

"Мені дуже приємно, що у нас дійсно колектив. Ми програємо разом і виграємо разом. Приємно ставлення хлопців, які не ділять тут на клуби. Вони можуть по-різному мислити, але в збірній стають єдиним цілим".

Нагадаємо, у складі української збірної дублями відзначилися Віктор Циганков і Євген Коноплянка, а ще один м'яч провів Роман Яремчук.

УНІАН провів онлайн-трансляцію матчу Україна - Сербія.