Руслан Малиновський хоче піти з Генка / фото: krcgenk.be

Півзахисник збірної України Руслан Малиновський висловив своє невдоволення тим, що бельгійський "Генк" не хоче продавати його італійській "Аталанті".

Слова Малиновського наводить hln.be.

"Генк" порушив свою обіцянку. У клубу є пропозиція від "Аталанти" у розмірі 15 мільйонів євро, але "Генк" відмовляється вести переговори. Ця сума більше тієї, яку в минулому році пропонувала "Сельта". "Генк" хоче продати мене за 20 мільйонів євро, але я вважаю це необгрунтованим", - сказав Малиновський.

Відео дня

Читайте такожПризер чемпіонату Італії зробив пропозицію щодо трансферу гравця збірної України

Малиновський наголосив, що "Генк" обіцяв не перешкоджати його трансферу влітку:

"Рік тому "Генк" попросив мене залишитися і допомогти команді завоювання чемпіонство. При цьому вони обіцяли не перешкоджати трансферу в цьому році. В зимове трансферне вікно я міг перейти в "Рому", але відмовився, бо хотів стримати свою обіцянку. Тепер клуб порушує своє слово, і я відчуваю себе обдуреним. Мені 26 років, я хочу грати на більш високому рівні. Жоден з фанатів "Генка" не засудить мене за це".

Українець також сказав, що відчуває себе зрадженим:

"Я просто хочу красиво піти з "Генка" і подякувати клубу за час, проведений тут. Але, мабуть, клуб не хоче прощатися. Деякі люди попереджали мене, що так і буде, але я не хотів вірити. Я шкодую про цю емоційну реакцію, але я відчуваю себе зрадженим".

УНІАН також повідомляв про те, що українець Євген Коноплянка погодився перейти в турецький клуб.