У суботу, 17 серпня, 4-й тур української Прем'єр-ліги відкрив матч у Полтаві, де "Ворскла" приймала новачка елітного дивізіону - СК "Дніпро-1".

Читайте такожУкраїнська Прем'єр-ліга: де дивитися матчі 4-го туру

У першому таймі команди обмінялися моментами Петровича і Коркішка - перший перевірив на міцність каркас воріт дніпрян, а другий проштовхнув м'яч через голкіпера "Ворскли", але не влучив по воротах.

Відео дня

Практично відразу після перерви Чичиков вивів дніпрян вперед, замкнувши на дальній штанзі подачу від Шаповала. Однак, полтавчани швидко відновили рівновагу. Пердута закинув м'яч у штрафну, а Коломоєць пішов від захисника і завдав точного удару.

"Ворскла" - "Дніпро-1" - 1:1

Голи: Коломоєць, 54 - Чичиков, 50

"Ворскла": Ткаченко, Пердута, Чеснаков, Мартиненко, Кане, Петрович, Габелок, Шехич (Ребенок, 70), Луїзао (Стрижак, 46), Артур, Коломоєць

"Дніпро-1": Клищук, Лопирьонок (Сафронов, 30), Гує, Логінов, Шаповал, Кравченко, Когут (Назаренко, 76), Чичиков, Вакулко, Коркішко (Булеца, 66), Куліш

Попередження: Шехич, Пердута, Чеснаков, Стрижак - Коркішко, Когут, Гує

Вилучення: Кравченко, 90 (неспортивна поведінка)

"Дніпро-1" набрав п'ять очок після чотирьох турів і займає шосте місце в турнірній таблиці. В активі "Ворскли" - чотири очки та восьма сходинка.

УНІАН раніше повідомляв, що "Динамо" призначило Олексія Михайличенка новим головним тренером.