Володимир Шаран / REUTERS

Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран підбив підсумки матчу проти "Вольфсбурга" у першому турі групового етапу Ліги Європи.

Слова Шарана наводить сайт телеканалів "Футбол 1/2".

"Найголовніше, що показали непогану гру як для новачка Ліги Європи. Хлопці вийшли на поле без мандражу. Це було видно, ми почали поєдинок непогано. Не можу сказати, що "Вольфсбург" нас повністю перегравав. Дійсно, у гравців "Вольфсбурга" майстерність на високому рівні, і два швидких м'ячі трохи надломили хлопців. Але у другому таймі ми побачили, що здатні грати краще, хоча і в першому таймі теж була непогана організація гри", - сказав Шаран.

Відео дня

Читайте такожОлександрія з поразки дебютувала на груповій стадії Ліги Європи

Тренер зазначив, що у команди була надія відігратися:

"Після того, як забили гол у відповідь, була надія, що ми можемо забити другий, але дуже швидко пропустили третій. Але все одно я задоволений грою наших футболістів. Показали непогану, змістовну гру, але майстерність і досвід гравців "Вольфсбурга" вище".

"Думаю, що ми почали матч несподівано для суперника, ми пресингували на їх половині поля. Але все одно до Третьякова у мене були претензії, він повинен був би грати сміливіше, зустрічати центрального захисника суперника", - підсумував Шаран.

Нагадаємо, для "Олександрії" цей матч був дебютним на груповій стадії Ліги Європи. Зустріч завершилася поразкою олександрійців з рахунком 1:3.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що головний тренер "Динамо" Олексій Михайличенко емоційно відреагував на переможний гол команди.