Володимир Шаран / REUTERS

Наставник "Олександрії" Володимир Шаран підбив підсумки матчу п'ятого туру групового етапу Ліги Європи, в якому українська команда вдома поступилася "Вольфсбургу" - 0:1.

Читайте такожЛіга Європи: Олександрія поступилася Вольфсбургу і втратила шанси на вихід у плей-офф

Спеціаліста цитує zbirna.com.

Відео дня

"Вважаю, що ми зуміли дати бій "Вольфсбургу", хоча трансферна вартість їх гравців значно вище, ніж в "Олександрії". Якщо ми в чомусь і поступилися гостям, так тільки в техніці та досвіді. До речі, у "Вольфсбурга" ціла група гравців зростом під два метри, але мої підопічні в єдиноборствах їм не програли.

Прикро, що долю протистояння вирішив єдиний м'яч, забитий з пенальті. Я не можу стверджувати, що в цьому ігровому епізоді не було порушення правил, однак сьогодні симпатії арбітрів, все ж, були на боці німецької команди", - зазначив Шаран.

Також головний тренер повідомив, що президент "Олександрії" вирішив виділити преміальні гравцям:

"Олександрії" мала кадрові проблеми, але, на мій погляд, своєю самовідданістю нам вдалося нівелювати відсутність кількох ключових виконавців. Не дивно, що, незважаючи на поразку, президент нашого клубу в роздягальні після матчу подякував хлопцям і сказав, що вони отримають преміальні".

У заключному турі "Олександрія" 12 грудня на виїзді зіграє з "Гентом". При цьому команда вже втратила шанси на вихід в плей-офф.

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Динамо" поступилося "Мальме" у Швеції.