Бесєдін назвав гру з Шахтарем найгіршою в кар'єрі / фото: ФК Динамо Київ

Нападник київського "Динамо" Артем Бєсєдін згадав скандал з расизмом в матчі 14-го туру УПЛ проти донецького "Шахтаря" (0:1).

Читайте також"Були мавпячі крики": арбітр скандального матчу Шахтар - Динамо у деталях розповів про інцидент з расизмом

Футболіст дав інтерв'ю клубному журналу "Динамо".

Відео дня

"Це була моя найогидніша гра за все життя. Я вийшов на заміну у другому таймі, коли вже не було ніякого футболу: команди пішли з поля, потім вийшли на поле. Бразильці "Шахтаря" валяються, Тайсон взагалі плаче. Вперше зіткнувся з подібним, тому толком не пограв", - зазначив Бєсєдін.

Нападник зізнався, що не розділяє поведінку бразильців "Шахтаря" у тій ситуації:

"Ну, кричать тобі щось з трибуни, - хай кричать. Вони можуть і твоїх батьків, дружину або сім'ю лаяти - їм цього ніхто не заборонить. Це ж вболівальники, хтось може бути нетверезий. Тому гравцям ображатися на те, що кричать з трибуни, і плакати, а арбітру виводити команду з поля, вважаю, неправильно. Якщо ти футболіст, то повинен грати у футбол. А не слухати, що кричать з трибун, чи плакати".

Нагадаємо, під час матчу "Шахтар" - "Динамо", який пройшов у Харкові, арбітру довелося зупиняти поєдинок через прояви расизму на адресу бразильських легіонерів "Шахтаря" з боку фанатів киян. У відповідь на расизм лідер "гірників" Тайсон показав уболівальникам "Динамо" середній палець.

УНІАН раніше повідомляв про те, що Бєсєдін попався на допінгу після матчу Ліги Європи.