Андрій Шевченко / фото REUTERS

Наставник збірної України Андрій Шевченко прокоментував продовження контракту з УАФ до кінця 2022 року.

Читайте такожШевченко офіційно подовжив контракт зі збірною України

Фахівець з'явився в ефірі програми "Великий футбол".

Відео дня

"У нас вже все давно було обговорено. Коли закінчиться контракт, ми домовилися з УАФ про продовження. Думаю, це логічне рішення як для тренерського штабу, мене, так і для УАФ. Радий залишатися працювати тут. Є незакінчений турнір, до нього треба дуже добре підготуватися.

Ліга націй стартує, відбір на чемпіонат світу. Єдине, така ситуація склалася (з коронавірусом - прим.). У кращому випадку ми зберемося у вересні, зіграємо перші матчі Ліги націй. 9-10 місяців ми не бачили футболістів. Хотілося б мати більше часу на спілкування і роботи з командою.

У нас є всі домовленості. Вони автоматично набувають сили, коли підпишемо новий контракт на 2,5 роки. Хлопці будуть задоволені, що ми залишилися. Жарт", - сказав Шевченко.

Тренер додав, що розраховує на гравців, які виступали за збірну в минулому відборі на ЧЄ, але при цьому стежить за іншими кандидатами:

"Той же склад залишається. У нас команда укомплектована, ніяких змін не буде. Ми стежимо за всіма, дивимося. Є напрацювання, плани. В майбутньому будемо дивитися футболістів, у яких теж з'явиться шанс потрапити до збірної".

УНІАН раніше повідомляв про те, що Шевченко разом з тренерами збірної України допоміг військовому шпиталю в Києві.