Колишній нападник збірної Іспанії Давід Вілья був звинувачений у сексуальних домаганнях під час своїх виступів за "Нью-Йорк Сіті".

Читайте такожНайкращий бомбардир в історії збірної Іспанії оголосив про завершення футбольної кар'єри

Дівчина під ніком Skyler B в Twitter зізналася, що зірковий футболіст приставав до неї, коли вона потрапила в американський клуб на стажування.

Відео дня

"Домагання, з якими я зіткнулася в "Нью-Йорк Сіті", були такими жахливими, що тепер думка про професійний спорт викликає у мене тремтіння. Мені страшно перебувати в оточенні спортсменів. Я була змушена змінити свою кар'єру, тому що це л*йно зруйнувало мої мрії.

Я думала, що це шанс усього мого життя, коли потрапила в клуб на стажування. Але в підсумку я отримала Давіда Вілью, який чіпав мене кожен чортів день, а керівництво вважало, що це смішно. Жінки, які насмілюються говорити правду, є моїми героями", - написала дівчина.

Вілья виступав за "Нью-Йорк Сіті" з 2014 по 2018 рік. До переїзду в США нападник грав за "Валенсію", "Барселону" та мадридський "Атлетіко". Останнім клубом 38-річного іспанця став японський "Віссел Кобе".

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Манчестер Сіті" відшкодує збитки жертвам сексуальних домагань з боку тренерів клубу.