Фанати "Волині" викликали на розмову футболістів / фото YouTube

Автомобіль знімальної групи програми "ПроФутбол" був пошкоджений під час бійки, яку влаштували фанати "Волині" після матчу проти "Агробізнесу".

Вболівальники луцького клубу спершу викликали на розмову представників своєї команди, потім у них виникла словесна перепалка з президентом "Агробізнесу" Олегом Собуцьким. Після цього фани "Волині" кинулися на Собуцького, і в ситуацію довелося втрутитися поліції. В результаті між правоохоронцями та фанами зав'язалася боротьба.

Як йдеться в заяві "ПроФутболу", знімальна група не постраждала, проте фанати, тікаючи від поліції, пошкодили автомобіль оператора, який був припаркований неподалік.

Читайте також"Ти сам село": скандальний президент клубу Першої ліги ледь не побився з фанатами (відео)

"Смуток викликає навіть не те, що пошкоджена машина: з цим випадком будуть працювати правоохоронні органи. Тривожно, що подібні ситуації кидають тінь на весь український футбол. Зрозуміло, що керуватися розумом, а не емоціями після програшу улюбленої команди, досить важко. Але футбол - гра для дорослих людей, які повинні розуміти наслідки своїх дій і те, як це впливає на сприйняття цього виду спорту суспільством", - зазначив керівник проекту "ПроФутбол" Степан Щербачов.

"Такі інциденти, на жаль, не підуть на користь ні обом сторонам конфлікту, ні іміджу національного футболу", - додав він.

Справу про навмисне пошкодження майна співробітників "ПроФутболу" вже передано в правоохоронні органи.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що матчі УПЛ вперше з березня пройшли з глядачами.