У першому матчі Реал обіграв Аталанту / фото REUTERS

"Реал" Мадрид і італійська "Аталанта" 16 березня проведуть матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Команди зіграють на стадіоні "Альфредо Ді Стефано" в Мадриді.

УНІАН вестиме онлайн-трансляцію матчу Реал - Аталанта.

Читайте такожРеал - Аталанта: де дивитися матч Ліги чемпіонівПісля перемоги "Реала" у виїзному матчі букмекери вважають мадридців беззаперечними фаворитами на прохід в наступний етап. 

Відео дня

Так, на те, що "Реал" опиниться у чвертьфіналі, дається коефіцієнт 1,28, тоді як на "Аталанту" - 3,90.

Також "вершкові" передбачувано вважають фаворитами домашньої гри. На перемогу "Реала" можна поставити з коефіцієнтом 2,08, на нічию - 3,80, а на сенсацію від гостей - 3,40.

Нагадаємо, за "Аталанту" виступає українець Руслан Малиновський. Ще один гравець збірної України Віктор Коваленко на Лігу чемпіонів не заявлений.

Реал - Аталанта: перед матчем

  • У першій зустрічі "Реал" переміг з рахунком 1:0. Мадридці провели більшу частину матчу в більшості, а переможний м'яч на 86-й хвилині забив Ферлан Менді.
  • Перед грою у відповідь "Реал" в чемпіонаті Іспанії обіграв "Ельче "(2:1), а "Аталанта "в Серії А перемогла "Спецію" (3:1).
  • "Реал" може перервати серію з двох поспіль вильотів у Лізі чемпіонів на стадії 1/8 фіналу. Водночас "Аталанта" може пробитися до чвертьфіналу вдруге поспіль.
  • Судити матч буде нідерландський рефері Данні Маккелі.