Сьомін двічі очолював Динамо"і покинув клуб остаточно у 2012-му році / фото ФК Локомотив Москва

Колишній головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін пригадав зустріч киян в півфіналі Кубка УЄФА з донецьким "Шахтарем" в сезоні-2008/09.

Читайте також"Вперше після перемоги": Моуріньо згадав, як заплакав після матчу з Динамо

Російський фахівець з'явився в ефірі програми "Великий футбол".

Відео дня

"До фіналу Кубка УЄФА ми могли дійти. Особливо, коли ми пройшли "Металіст" у Харкові. У півфіналі, в душі, не хотілося грати з "Шахтарем", краще б інша команда потрапила. Що не вийшло? Матч був рівним, не особливо було багато моментів. Але не пішли штрафні удари в Алієва, хоча він такі штрафні 8 з 10 на тренуваннях забивав. Не дуже добре зіграв в атаці Бангура. А ось Мілевський провів дуже сильний матч", - сказав Сьомін.

Фахівець зазначив, що динамівці поступилися через власні помилки:

"Ми тоді програли "Шахтарю" через свої помилки. У Донецьку помилився Бадр Ель-Каддурі, проста елементарна помилка. Це відіграло головну роль. Матч був напруженим, могла виграти будь-яка команда. Це був поєдинок рівних можливостей. Нам трошки не пощастило.

Всі були засмучені, і президент в тому числі. У фіналі Кубка УЄФА я вболівав за "Шахтар". Вони нас обіграли, і мені хотілося, щоб "Шахтар" підтримав українську лігу своєю перемогою. Вони молодці, обіграли "Вердер" без шансів".

Нагадаємо, матч в Києві завершився з рахунком 1:1, а в Донецьку "гірники" здобули перемогу 2:1 і пробилися у фінал, де з аналогічним рахунком здолали німецький "Вердер" і завоювали Кубок УЄФА.

УНІАН раніше повідомляв про те, що фанати встановили "надгробок" для керівництва московського "Локомотива" через відставку Сьоміна.