Конор Макгрегор вляпався у черговий скандал / bloodyelbow.com

Найпопулярнішого бійця ММА Конора Макгрегора знову звинувачують у хуліганстві. 30-річний ірландець затриманий в Маямі Біч за напад на настирливого вболівальника.

Англієць Ахмед Абдірзак намагався фотографувати зоряного спортсмена біля готелю "Фонтенбло", чим викликав гнів у спортсмена. Боєць вирвав смартфон з рук фаната, побив його і забрав з собою. Постраждалий написав заяву в поліцію, оцінивши свою зіпсовану річ у тисячу доларів, повідомляє Спорт-Експрес.

Після цього Макгрегор був доставлений у відділок і після дачі свідчень о п'ятій ранку – відпущений на свободу під заставу в 12 500 доларів. Очікується, що йому будуть пред'явлені звинувачення в хуліганстві і розбої. Це кримінальні статті, але за нову витівку ірландцю навряд чи загрожує щось більше, ніж штраф. Слухання справи повинна пройти через три тижні.

Відео дня

– Макгрегор був залучений в невеличку сварку з-за мобільного телефону, яка призвела до дзвінка в поліцію, – наводить New York Post слова адвоката бійця Самуель Рабін. – Макгрегор високо цінує реакцію поліції і обіцяє надавати співпрацю.

Раніше Макгрегор був відсторонений від виступів у ММА на шість місяців і оштрафований на 500 тисяч доларів за участь у бійці після поєдинку з Хабібом Нурмагомедовым 6 жовтня минулого року в Лас-Вегасі. Крім того, Конор нещодавно мав неприємності з законом із-за нападу на автобус з бійцями UFC напередодні шоу в Нью-Йорку в квітні минулого року. Тоді справа дійшла до суду, який засудив ірландця до прослуховування лекцій по управлінню гнівом і до п'яти днів громадських робіт.

Свою провину Макгрегор визнав, відпрацювавши п'ять днів в бруклінській церкві. Таким чином, його правопорушення було анульовано і навряд чи вплине на нинішнє слідство у справі про напад на фаната. Хоча очевидно, що лекції по управлінню гнівом не пішли Макгрегору на користь. Відомий також інцидент, який Конор влип перед своїм другим поєдинком з Ніком Діазом. На анонсуючій прес-конференції Конор намагався потрапити до свого суперника пляшками з водою, але замість цього потрапив в голову журналістові. За що був оштрафований.

У 2017 році в одному з пабів Дубліна Макгрегор нібито побив мафіозі Грема ділеп, уїла з ірландського клану Кинаханов. Бандити призначили за голову бійця нагороду в 900 тисяч доларів. Поліція в ці розбірки не втручалася, так як жодна зі сторін не зверталася за допомогою. Достовірність цієї історії також викликає питання, оскільки мафія якось дуже швидко відмовилася від своїх планів помсти.

Дискваліфікація Магрегора закінчується у квітні, і ходили наполегливі чутки про те, що ірландець найближчим часом проведе поєдинок проти Дональда Серроне. Однак потім ця інформація була спростована. За однією з версій – Конор і глава UFC Дана Уайт не домовилися з організаційних питань. За іншою – пріоритетом Макгрегора є реванш з Хабібом. При цьому Нурмагомедов заявив, що не повернуться в октагон раніше жовтня 2019 року. Швидше за все, до цього часу Конор встигне врегулювати свої нові неприємності з законом.