На "Олімпійському" пройшли дебати Петра Порошенка і Володимира Зеленського / УНІАН

Відомі українські спортсмени висловили свою думку про дебати президента України Петра Порошенка та кандидата в президенти України Володимира Зеленського, які відбулися на "Олімпійському" в Києві.

Український борець Жан Беленюк охарактеризував дебати як "шоу":

"Оце так шоу!", "Україна - унікальна країна! Тільки тут можливо таке шоу! Панч за панчем", - написав Беленюк в Instagram-stories.

Відео дня
Жан Беленюк назвав дебати "шоу" / фото: instagram.com/zhanbeleniuk
ф

Футболіста Романа Зозулю обурило те, що Порошенко уникав питань опонента.

"Господи, попросіть Порошенка відповідати на запитання. Я не можу зрозуміти, нах** дебати, якщо на питання не відповідає? Як я розумію, має бути питання - відповідь", - написав Зозуля в Facebook.

Шахіст Павло Ельянов висловив думку, що перемогу в дебатах здобув Зеленський.

"Суспільство настільки поляризовалось, що в моїй стрічці я бачу лише протилежні оцінки за підсумками дебатів. Чорне і біле, без відтінків. Імхо, Зе переміг. На жаль", - написав Ельянов в Facebook.

Боксер Іван Редкач висловився коротко: "Цирк і клоуни".

Іван Редкач назвав всі "цирком" / фото: instagram.com/ivan_redkach_11/

Екс-футболіст Євген Левченко зазначив, що "дебати - це добре", а також висловив думку, що Порошенко не переконав виборців.

"Якщо чесно, то Зеленський після 15-20 хвилин виглядав дуже добре. Все по ділу. Відповідав на питання. Порошенко ж практично на жодне питання не відповів, але вміло говорив. Думаю, що Порошенку мало хто вірить і він не переконав. А взагалі круть, що є дебати! Слава Україні!", - написав Левченко у Twitter.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, як українські спортсмени голосували в першому турі виборів президента України.