Портативний монітор в корпусі з валізи-новий гаджет від LG / фото LG

Компанія LG представила на ринку незвичайний портативний монітор-валізу StanbyME Go з функціями смарт-телевізорів. Він володіє вбудованим акумулятором, динаміками на 20 Вт і сенсорною матрицею.

Весь комплект важить майже 13 кілограмів. У самій валізі хитра конструкція, яка утримує екран, дозволяючи регулювати кут нахилу і висоту, а також фіксувати монітор у вертикальній або горизонтальній орієнтації. А у верхній частині кейса є ручка для зручного перенесення. 

Пристрій отримав 27-дюймовий РК-екран формату Full HD і частотою оновлення 60 Гц. Заявлено підтримка Dolby Vision, HDR10 і HLG. Щоправда, про його яскравість нічого не сказали, тому незрозуміло, чи можна буде розглянути щось на ньому на вулиці, але в промоматеріалах є фотографії з пікніка.

фото LG

Працювати пристрій може як від мережі, так і від вбудованого акумулятора, якого вистачить максимум на три години. Операційка – WebOS як у смарт-телевізорів LG. Завдяки цьому можна дивитися YouTube і Netflix, а також запускати ігри. Для зручності в комплекті йде пульт дистанційного керування та кабелі живлення.

У Південній Кореї за монітор просять 1.17 млн вон (близько 32 000 грн), продажі стартують на початку місяця. 

Гаджети 2023 року, на які варто звернути увагу – добірка УНІАН

Раніше в поле нашого зору потрапив цікавий аксесуар від Motorola, який додає супутниковий зв'язок на будь-який смартфон. Гаджет отримав назву Motorola Defy Satellite і забезпечує двосторонню відправку СМС-повідомлень за допомогою фірмового додатка.

Також УНІАН розповідав про навушники, від яких на голові росте волосся. Пристрій вже отримав схвалення і сертифікат від експертів FDA, і музику він теж вміє відтворювати.

А в асортименті аксесуарів Xiaomi з'явилися навушники, що передають звук не в вуха, а в череп. Цю ж техніку використовував німецький композитор Людвіг Ван Бетховен для створення музики, коли він втратив слух.

Вас також можуть зацікавити новини: