Представлений найдешевший смартфон з підекранною камерою / фото ZTE

Компанія ZTE, яка спеціалізується на доступних мобільних пристроях, випустила свій новий смартфон Axon 30s. Станом на сьогодні це найдоступніший пристрій на ринку з підекранною фронтальною камерою.

Новинка нагадує торішній Axon 30, але тут додали більш свіже програмне забезпечення і кілька нових функцій камери, а заодно зменшили ціну. пише GSMArena.

Технічні характеристики ZTE Axon 30s:

  • Дисплей: 6,92", 2460×1080, OLED, 120 Гц;
  • Процесор: 8-ядерний Qualcomm Snapdragon 870, 3,2 ГГц;
  • Пам'ять: 8/12 ГБ оперативної, 128/256 ГБ постійної
  • Камера: 64 Мп (основна), 8 Мп (ширококутна), 5 Мп (макро); 16 Мп (селфі);
  • Акумулятор: 4200 маг, швидка зарядка (55 Вт);
  • Операційка: Android 12, MyOS 12.

Відмінною рисою гаджета стало розташування передньої камери всередині екрану – ніяких вирізів і отворів. Також всередині екрану знаходиться сканер відбитків пальців.

Відео дня

Крім того, смартфон оснащений виділеним чіпом відображення екрана UDC Pro, який відповідає за те, аби яскравість і передача кольору екрана в області "фронталки" відповідали решті частини дисплея. Також згадується, що ширококутна камера має кут огляду 120°, а основний модуль вміє писати відео в дозвіл 4K.

Ціна питання – 1699 юанів (~8700 грн) за початкову версію 8+128 ГБ. Поки тільки в Китаї, але незабаром смартфон повинен з'явитися і на торгових майданчиках по типу AliExpress.

Інші цікаві новинки на ринку смартфонів

Минулого тижня Huawei випустила Mate 50, став першим звичайним смартфоном з підтримкою супутникового зв'язку. При відсутності стільникового зв'язку з телефону все одно можна буде відправляти текстові повідомлення, ділитися геомітками та навіть здійснювати голосові виклики. 

В той самий час Vivo випустила недорогий флагман X80 Lite із задньою панеллю, що змінює свій колір – під впливом ультрафіолету версія в золотому кольорі перетворюється в помаранчеву. 

Також ми розповідали, що в Китаї вже щосили штампують Android-клони топового iPhone 14 Pro Max. Зовні підробки настільки схожа на оригінал, що важко помітити відмінності, а просять за них до 70 доларів.

Вас також можуть зацікавити новини: