Розкрито дизайн і подробиці Nothing Phone (2) / Скріншот з відео

Блогер MKBHD першим отримав Nothing Phone (2) і показав його особливості. Друге покоління смартфона отримало оновлений дизайн, також з'явився новий сірий колір.

У порівнянні з попереднім поколінням, смартфон став ще більше, але ззаду грані тепер більш округлені, крім того, діодні стрічки на задній поверхні стали переривчастими, а їх кількість збільшилася з 12 до 33.

Nothing Phone (1) vs Nothing Phone (2)

З нових фішок LED-смужок: тепер вони можуть працювати як таймер і індикатор рівня гучності. Також можна налаштувати їх поведінку при отриманні сповіщень з різних додатків.

По характеристиках від першого покоління Nothing Phone (2) відрізняється вже флагманським чипсетом Snapdragon 8+ Gen 1 замість "середнього" Snapdragon 778g і збільшеною з 4500 до 4700 мАг батареєю. Також він отримає AMOLED-екран, швидку зарядку і стереодинаміки.

Цінник очікується в районі $800 (29 000 грн), але точні цифри дізнаємося на повноцінній презентації, яка намічена на 11 липня.

Нагадаємо, перше покоління Nothing Phone дебютувало минулого літа. Завдяки своєму незвичайному дизайну і доступному ціннику пристрій отримав статус "вбивці Android-смартфонів", а журналісти навіть називали його "найінноваційнішим смартфоном" року. В Україні ціни на апарат стартують від 17 000 грн. 

Раніше фахівці DxOMark назвали  смартфон з найкращим екраном на сьогодні – ним став Pixel Fold. Складний смартфон Google випередив усіх конкурентів, включаючи Apple і Samsung, які традиційно славляться якістю дисплеїв.

Вас також можуть зацікавити новини: