iPhone 15 Pro Max - новий король Селфі / фото Apple

Якщо ви любите фотографувати та високо цінуєте якість селфі-знімків, фахівці порталу DxOMark, які регулярно тестують смартфони за різними критеріями, оновили рейтинг мобільних гаджетів з найкращою фронталкою.

Без особливих сюрпризів останній флагман Apple – iPhone 15 Pro Max – очолив рейтинг фронтальних камер DxOMark, випередивши свого попередника, iPhone 14 Pro, відразу на чотири бали.

Як йдеться в огляді, якість знімків на селфі-камеру iPhone 15 Pro Max значно покращилася в порівнянні з тогорічною моделлю, особливо з точки зору експозиції, фокусування і глибини різкості. Окремо похвалили швидкий автофокус і високий рівень деталізації вдень.

Відео дня

З недоліків, якщо "чіплятися", відзначили наявність рідкісних артефактів на фотографіях і різницю в різкості кадрів при зйомці відео в русі.

Сам рейтинг найкращих фронталок в смартфонах виглядає так:

Джерело: DxOMark

Нагадаємо, iPhone 15 Pro і 15 Pro Max оснащені 12-Мп "фронталкою" з апертурою f/1,9, Smart HDR 5 та новим поколінням обробки портретів.

Показово, що зйомка селфі – єдине, в чому iPhone 15 Pro Max є лідером. За всіма іншими показниками флагман поступається конкурентам. Так, айфон потрапив на другу сходинку в рейтингу камерофонів, на 4-у – в рейтингу дисплеїв, на 12-у – в рейтингу динаміків.

Також УНІАН ділився рейтингом смартфонів з найшвидшою зарядкою в 2023 році. Очікувано, новенькі айфони зайняли найостанніші місця – щоб вони повністю зарядилися потрібно приблизно дві години.

Вас також можуть зацікавити новини: