Зараз близько 100 осіб проходять паспортний контроль / defenceaviationpost.com

У міжнародному аеропорту «Одеса» здійснив вимушену посадку літак компанії FlyOne, який прямував з Москви (РФ) у Кишинев (Молдова).

Як повідомили УНІАН в аеропорту, приблизно о 18.00 борт, який прямував за маршрутом «Москва - Кишинев», здійснив вимушену посадку. За даними джерела, причиною вимушеної посадки були погані погодні умови у Кишиневі (туман), за іншою інформацією – поломка.

«В даний час близько 100 осіб проходять паспортний контроль в режимі «транзит», - розповів співробітник аеропорту.

Відео дня

Читайте такожВ аеропорту Львова гасили літаки (фоторепортаж)

Як повідомило УНІАН джерело у правоохоронних органах, авіакомпанія надала два великих автобуси для транспортування пасажирів до Молдови.

«На прикордонному контролі дотримані необхідні заходи обережності. Правоохоронними органами буде забезпечено відповідне супроводження зазначених автобусів до україно-молдовського кордону», - зазначило джерело.

Довідка УНІАН. Міжнародний аеропорт «Одеса» належить до групи найбільших аеропортів України і пов'язаний повітряними лініями з багатьма містами України, СНД, а також країнами Західної Європи, Азії, Африки.

FlyOne — приватна молдавська авіакомпанія, яка заснована в 2016 році. Здійснює рейси в Верону, Парму, Лісабон, Барселону, Москву, Санкт-Петербург, Воронеж, Лондон та ін.