Вирушати експрес з Міжнародного аеропорту "Бориспіль" буде близько трьох годин ночі / Фото УНІАН

Акціонерна компанія «Укрзалізниця» з 27 жовтня 2019 року запустить додатковий нічний поїзд за маршрутом - від міжнародного аеропорту «Бориспіль» (Київська область) до залізничного вокзалу (Київ).

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив голова правління «Укрзалізниці» Євген Кравцов.

Читайте такожУ Гамбурзі колишній нацистський бункер перетворять на готель

Відео дня

«Ще один потяг Kyiv Boryspil Express у нічний час. Поки що в експериментальному режимі. Курсуватиме з 27 жовтня. Вирушатиме експрес з Міжнародного аеропорту «Бориспіль» близько третьої години ночі. Попит є, орієнтовно з години до двох годин ночі в аеропорту підвищений трафік - прибуває близько десяти рейсів», - написав він.

Кравцов повідомив, що поїзд відправлятиметься зі станції Бориспіль-аеропорт о 2:47 і прибуватиме на станцію Київ - Пасажирський о 3:28.

Як повідомляв УНІАН, «Укрзалізниця» планує до кінця року запустити новий потяг українського виробництва за маршрутом - від залізничного вокзалу (Київ) до міжнародного аеропорту «Бориспіль» (Київська область).

Залізничне сполучення між столицею та аеропортом функціонує в режимі 24/7, поїзд щодоби здійснює 27 рейсів, розрахунковий час у дорозі - 35 хвилин.

З повним розкладом руху експресу до аеропорту «Бориспіль» можна ознайомитися за посиланням.