Палац відкритий для відвідування з 9:00 до 19:00 \ russianemirates.com

Одна з найзагадковіших і містичних будівель – «палац з привидами» в еміраті Рас-Аль-Хайма – тепер відкрита для відвідування туристами.

Читайте такожВ ОАЕ відкрився найбільший у світі 3D музей

Вартість вхідного квитка – 75 дирхамів за особу, або по 50 дирхамів – з людини у складі групи, передають russianemirates.com. Палац відкритий для відвідування з 9:00 до 19:00, між тим, місцеві мешканці впевнені, що все містичне, що, власне і приваблювало нелегальних відвідувачів, відбувається у палаці після заходу сонця.

Відео дня

Палац, побудований в 1985 році за замовленням шейха Абдулазіза бен Хумейда Аль-Кассімі, довгі роки залишався порожнім і занедбаним. Він повинен був стати архітектурним шедевром свого часу, а перетворився в будинок жахів. Будівництво палацу на пагорбі в районі Al Dheit тривало 10 років. У свій час його намагалися перетворити в службове приміщення, але безуспішно.

Будівництво палацу на пагорбі в районі Al Dheit тривало 10 років \ russianemirates.com

Старожили ОАЕ стверджують, що палац був покинутий господарями в 90-х роках XX століття. Точної причини втечі не знає ніхто, але в еміраті Рас-Аль-Хайма досі ходять легенди про те, що господарі використовували палац для здійснення якихось таємничих обрядів, що привернуло туди джинів, які там оселилися, лякаючи мешканців страшними голосами, грюканням дверима і пересуванням меблів.

Люстри були привезені з Бельгії та Франції \ russianemirates.com

Судячи з фотографій, у палаці багато антикваріату і картин, а інтер'єри в 35-кімнатному особняку виконані в марокканському, арабськму, індійському і перському стилях. Шикарні люстри були привезені з Бельгії та Франції. Крім того, в палаці безліч мармурових статуй.

Інтер'єри в 35-кімнатному особняку виконані в марокканському, арабському, індійському стилях \ russianemirates.com