Ілюстрація / REUTERS

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) запропонує пасажирам скасованих рейсів з Києва до Тегерана зміну маршруту або повернення коштів за невикористані квитки.

Читайте такожМАУ скасувала всі рейси у Тегеран на невизначений термін

Про це повідомила прес-служба компанії.

Відео дня

«Авіакомпанія МАУ інформує про скасування всіх своїх регулярних рейсів між Києвом і Тегераном починаючи з 8 січня на невизначений термін. Скасування зумовлене забороною Державної авіаційної служби України польотів у повітряному просторі Ірану для всіх повітряних суден української реєстрації. Пасажирам скасованих рейсів буде запропоновано зміну маршруту, за можливості, або повернення коштів за невикористані квитки», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що стосовно повернення коштів пасажирам потрібно звертатися за місцем придбання авіаквитків.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 8 січня, в Ірані зазнав аварії український літак «Міжнародних авіаліній України», пасажири і екіпаж загинули. За попередньою інформацією, на борту перебувало 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Із 167 пасажирів – двоє пасажирів були громадянами України. Решта пасажирів - громадяни Канади, Ірану, Швеції, Німеччини та Афганістану.

Державіаслужба з 9 січня заборонила українським авіакомпаніям польоти в повітряному просторі Ірану до з'ясування причин катастрофи літака МАУ.