МАУ виконає рейс із Відня до Києва із застряглими в аеропорту пасажирами / фото УНІАН

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" 17 березня виконає рейс із Відня до Києва, забравши пасажирів, які застрягли в аеропорту через передчасне скасування рейсу Austrian Airlines.

Читайте такожУкраїнцям, які відпочивали в Австрії, рекомендують перевіритись на коронавірус

Про це повідомив посол України в Австрії Олександр Щерба на сторінці в Facebook

Відео дня

"Транспортний коридор через Угорщину ще відкритий. Австрійські авіалінії, які скасували рейси в неділю, переброньовують на рейс МАУ 17.03 о 15:35. Більшість застряглих переночували в готелі при аеропорту. Надії на рейс МАУ, сподіваюся за притомними цінами", - написав Щерба.

Він також додав, що в аеропорту Відня працює український дипломат, який веде переговори з авіалініями і паралельно допомагає українським громадянам.

Як повідомляв УНІАН, кілька європейських авіакомпаній вже у неділю, 15 березня, скасували рейси до українських аеропортів, переплутавши дату початку заборони на здійснення регулярних пасажирських рейсів.

Так, авіакомпанії Lufthansa та Austrian airlines (обидві управляються групою Lufthansa) у неділю скасували частину своїх рейсів до Києва й сповістили про це пасажирів усіх рейсів аж у понеділок.